Om företaget

Fredrik Mattsson Gräv AB

FMGAB är ett företag med stor erfarenhet från tunga bergjobb inom vattenkraft- och gruvbranschen. Företagets verksamhet är entreprenadarbeten inom anläggning och lastbilstransporter. Vi utför alla slags mark- och anläggningsarbeten som lastning, vägunderhåll, jordavrymning, dammbyggnationer, gods-, maskin- och djurtransporter. FMGAB tillhandahåller hela produktionskedjan, vår fordons- och maskinpark består av grävmaskiner, hjullastare, dumprar, bandtraktor, lastbil, maskintrailer- och rentransportekipage. Den är välutrustad, modern och uppfyller miljökraven.

Vision

FMGAB ska av kunder, medarbetare och allmänhet uppfattas som ett miljö- och kvalitetsmedvetet företag som tar sitt ansvar fullt ut i varje projekt. Med engagerade och kompetenta medarbetare, effektivitet och ett nära samarbete jobbar vi tillsammans mot samma mål – att leverera väl genomförda uppdrag till våra kunder.

Personal

FMGAB’s medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi har god sammanhållning och en trygg arbetsmiljö där alla ska trivas och utvecklas. Våra yrkesskickliga maskinister har hög kompetens, allt för att uppnå bästa utförande, kapacitet och kvalitet. Våra maskinister har gällande behörigheter som krävs för de tjänster som ska utföras.

Det är jag som är Fredrik Mattsson och VD för FMGAB. Jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj i Jokkmokk. Min far, Thore Mattsson drev TM Gräv & Schakt AB redan på 60-talet. Jag körde maskin innan jag började gå skolan så där lades grunden för min entreprenörsanda. Jag har kört de flesta maskinslagen och har utfört varierande arbeten både under och ovan jord. Jag trivs när jag får arbeta och har min familj och duktiga medarbetare med samma motivation. Vår företagsstruktur med korta beslutsvägar gör oss flexibla och vi kan fatta snabba beslut som vi omsätter till effektiva resultat för våra kunder. FMGAB fyller nu 10 år och vi ser fram emot fortsatt samarbete med nya och gamla kunder!

"Kika in här så får du bland annat se farsan på ett av hans första uppdrag på Messauredammen"

Maskin- och entrenprenörshistoria

Vi skall...

arbeta med största miljöhänsyn i alla uppdrag och ett ständigt långsiktigt miljöarbete

 

 

 

Vi vill...

att våra arbetsplatser ska vara säkra och trygga för medarbetare och vår omgivning och arbetsmiljöarbetet är högt prioriterat

Vi arbetar ständigt med...

att utveckla vårt kvalitetsarbete för att säkerställa att verksamheten uppfyller de lagar och förordningar som ställs